Societatea a fost înfiinţat la începutul anului 2010, având unic asociat S.C GOSCOM S.A. Miercurea Ciuc, de la care a preluat activitatea de transport urban de călător. Din ianuarie 2011 prin cumpărarea părţilor sociale Municipiul Miercurea Ciuc prin Consiliul Local Municipal devine unic asociat al societăţii. Societatea dispune de un parc modern de autobuze compus din 4 autobuze marca Mercedes-Benz de capacitate reduse ( 30 persoane), 2 autobuze MAN de capacitate medie ( 60 locuri).

Activitatea principală a societăţii este transportul de persoane prin curse regulate, efectuate cu autobuze pe raza administrativ teritorială a municipiului Miercurea Ciuc. Prin optimizarea traseelor şi luând în considerare necesităţile economice şi sociale ale municipalităţii, programul de transport se desfăşoară pe şapte trasee, trasee care sunt marcate cu numere de la 1 la 7 şi au şi câte o culoare proprie pentru a se putea distinge uşor pe hărţile informative.

Pentru o informare cât mai bună a publicului călător, staţiile de autobuz au fost modernizate, fiind semnalate cu indicatoare stilizate, sub formă de crose de hochey, având afişate pe o parte harta municipiului cu traseele de autobuze, iar pe cealaltă parte graficele de circulaţie .

Societatea are în administrare din anul 2011, autogara din municipiu, unde sunt oferite servicii de autogară atât pentru operatorii de transport care execută transportul judeţean, interjudeţean şi internaţional cât şi pentru publicul călător.

Printr-un management modern, având în centrul atenţiei satisfacţia publicului călător, conducerea societăţii vine în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor municipiului. Conducători auto şi dispeceri de înaltă ţinută şi cu un comportament decent stau la dispoziţia călătorilor pentru a asigura un serviciu de cea mai bună calitate.