Vasútállomás– Szék útja – Csobotfalvi Kultúrház – Nagymező utca –;Vasútállomás Zöld vonal kattints ide a részletekért.
Vasútállomás – Csíki Játékszín – Fenyő utca – Zsögödfürdő – Fenyő utca – Városháza – Márton Áron Főgimnázium – Kaufland – Vasútállomás Sárga vonal kattints ide a részletekért
Vasútállomás – Csíki Játékszín – Fenyő utca – Megyei kórház – Zsögödi templom – Tető utca – Márton Áron Főgimnázium – Vasútállomás Piros vonal kattints ide a részletekért.
Vasútállomás – Márton Áron Főgimnázium – Taplocai templom – Nagymező utca – Csobotfalva – Szék útja – Márton Áron Főgimnázium – Vasútállomás Lila vonal kattints ide a részletekért.
Vasútállomás – Fitód – Vasútállomás Kék vonal kattints ide a részletekért.
Vasútállomás – Erdőalja – Vasútállomás Barna vonal kattints ide a részletekért.
Vasútállomás – Csiba – Hargitafürdő – Csiba – Vasútállomás Fekete vonal kattints ide a részletekért.
Szombatonként is közlekedik. Vasárnap nem közlekedik. Éjszakai járat kattints ide a részletekért.

A Csíki Trans Kft 2010 elején alakult, a GOSCOM RT egyszemélyes társaságaként, utóbbitól átvéve a városi közszállítási tevékenységet. A Csíki Trans Kft modern autóbuszparkkal rendelkezik: 4 db. 30 személyes Mecedes-Benz kisbusszal és 2 db. MAN, egyenként 60 személyes autóbusszal. A régi autóbuszok közül kettő működőképes, ezeket biztonsági tartalékként még megőrizte a társaság.

A Csíki Trans Kft fő tevékenységét a személyszállítás képezi, menetrendszerinti járatok működtetésével Csíkszereda közigazgatási területén. Az útvonalak optimalizálásával és a város gazdasági- és társadalmi igényeinek figyelembe vételével a szállítás hét útvonalon zajlik, amelyeket 1-től 7-ig számoztak és, a könnyeb eligazodás érdekében, az információs térképeken különböző színekkel jelöltek.

Az utazóközönség minél jobb tájékoztatása érdekében modernizálták a buszmegállókat is: a hokibot formájú jelzőtáblák egyik oldalán a város térképe látható a járatok útvonalaival, a másik oldalon pedig a mentrendek találhatók.

Are you looking for "Blockchain technology"? Check out docurex The passionate experts in this field are ready to answer all of your requests.
Cím Brassói út 3. Telefon 0366 100 046
Csíkszereda 0266 311 322
Hargita megye 0736 004 343
Postai irányítószám 530141 Email office@csiki-trans.ro
Adószám RO26416163 Kereskedelmi kamarai regisztráció J19/21/2010

 

Bankszámla számok
BANCA COMERCIALA ROMÂNA Suc. Harghita RO70RNCB0152114468630001 TREZORERIA Miercurea-Ciuc RO47TREZ3515069XXX003885

 

Friss hírek

Különjáratok a csibai és erdőaljai lakosoknak

A parlamenti választásokra való tekintettel a Csíki Trans Kft. vezetősége autóbuszjáratokat indít, vasárnap, december 9-én a CSIBA – KÖZÜZEMEK...
2012. december 05

A Csíki Trans üzemeltetheti az autóbusz-állomást

A csíkszeredai önkormányzat pénteki ülésén kell dönteni arról, hogy a városi tulajdonú, a helyi tömegközlekedést is üzemeltető Csíki Trans...
2011. április 28

Who's Online

Oldalainkat 75 vendég és 0 tag böngészi